Ticaret Odası ile Medifema Hastanesi anlaştı

Ticaret Odası’nın çiçeği burnunda Başkanı Mehmet Delikanlı, yönetim kuruluyla birlikte oda üyelerine yönelik faydalı projeler üretmeye devam ediyor. Tire Ticaret Odası üyesi olmanın ayrıcalığını tüm üyelere yaşatma sözü veren Delikanlı ve ekibi, Medical Park İzmir Hastanesi’nden sonra şimdi de Ayrancılar’da bulunan Özel Medifema Hastanesi ile bir protokol imzaladı. Medifema Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Serkan Tumbar ile Mehmet Delikanlı tarafından imzalanan protokole göre bundan böyle Tire Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınları Özel Medifema Hastanesi hizmetlerinden yüzde 10 indirimli faydalanacak. Bununla birlikte Ticaret Odası’na kayıtlı fabrika ve büyük işletmelerin Medifema Hastanesi ile anlaşma yapması durumunda aynı avantajlardan fabrika çalışanları ve birinci derecede yakınları da faydalanabilecek.