SÜRELİDİR KGK-GGK

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri; 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında bağlı bulunduğunuz Oda/Borsa merkezlerinde gerçekleştirilecektir.http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde bulunan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurarak Oda/Borsalara teslim edilmesi gerekmektedir.

TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi, üye kayıtları 2 Ocak 2019 Çarşamba günü açılacak olup, 25 Ocak 2019 Cuma günü saat 15:00 itibariyle kapatılacaktır. Seçmen listeleri oluşturulurken, söz konusu tarih ve saat itibariyle bilgileri eksiksiz olarak girilmiş olan üyeler esas alınacaktır. Bu tarihten sonra İl İcra Komitesi Seçimleri tamamlanıncaya kadar yeni üye girişi ve bilgi güncellemesi yapılamayacaktır.

GKK üyeliği onaylanan üyelerin, İcra Komitesi üyeliği için adaylık başvuruları ise 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi, günü mesai bitimine kadar üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa’ya teslim edilerek yapılabilecektir.

İcra Kurulu aday başvurusunda bulunanların listesi, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden itibaren üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa hizmet binasında ilan yerlerine asılmak ve internet sitesinden yayımlanarak üzere duyurulacaktır.

İl Kurulu’na üye olacak genç girişimcilerin:

18 (on sekiz) yaşından gün almış;40 (kırk) yaşından ise gün almamış olması,
Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.
Ayrıca, İlde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilmektedir.
Konuyu bilgilerinize sunar, adaylık başvurularının 25.01.2019 Cuma gününe kadar Odamıza yapılmasını önemle rica ederiz.