TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21-23 Kasım 2018 tarihlerinde üç gün süren TOBB Sosyal Tesisler ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversite’sinde Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI, Tire TO Meclis Başkanı Mehmet Agah YALGIN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin OKTAV, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet BOYACIOĞLU, Tire TO Meclis Üyelerinden Hüseyin GÜLCÜ, Ferhat BİLKİN, Dinç NAMLI, Mehmet Ali ÖZDOĞAN,Fehim İNCEKARA, O. Anıl KADIOĞULU ve Genel Sekreter Vekili Olcay TAŞLI katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde, meclis üyeleri ile bir araya gelerek meclis üyelerinden beklentisinin, insanların derdini dinleyerek, oda/borsa başkanlarına iletmeleri olduğunu bildirdi.
Oda ve borsalardan gelen sorun ve talepleri değerlendirdiklerini ve bunları hükümete ileterek çözüm aradıklarını belirten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, son dönemde yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Dünyada artık şehirlerin rekabet ettiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, şehirlerin kendi markalarına yatırım yaptığını söyledi.

Geleceğe dair umutlu olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Tüccar umutlu olur. Karamsar düşünmez. Sizler bulunduğunuz ilde kanaat önderisiniz. Kanaat önderleri umut verecek. Son 25 yılda tüm yaşanan sorunlardan başarıyla çıktık. Bunu da atlatacağız. Bu tekerlek bu tümsekte kalmayacak” dedi.