Başkan Delikanlı’dan, Aydın Taşan’a teşekkür plaketi

Tire Ticaret Odası’nda 30 yıldır genel sekreter olarak görev yapan ve Tire’de tüm iş dünyası tarafından yakından tanınan Aydın Taşan emekli oldu. Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Aydın Taşan’a plaket verdi. Tire Ticaret Odası’ndan düzenlenen törenle plaketi takdim alan Aydın Taşan, Tire Ticaret Odası yönetimine ve başkana teşekkür etti. Törende konuşan Başkan Mehmet Delikanlı, “Aydın Taşan, 30 yıldır Tire Ticaret Odası’ndan genel sekreter olarak görev yaptı. Pek çok başarılı işe imza attı. Kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi. AYDIN TAŞAN KİMDİR? 1964 yılında Tire’de dünyaya gelen Aydın Taşan, ilk ve ortaöğrenimi Tire’de tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. Üniversite eğitiminin ardından 1988 yılında Tire Ticaret Odası’nda genel sekreter olarak göreve başlayan Taşan, 30 yıldır bu görevi başarıyla sürdürüyor.

Yazıyı Paylaş

Facebook 0