E-Bülten | Sayı: 6 (Haziran 2021)

TOBB Genel Kurulu, elektronik ortamda gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76.-77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.​

Koronavirüs önlemleri kapsamında elektronik ortamda gerçekleştirilen TOBB 76 ve 77. Genel Kurul Toplantısı’na Tire Ticaret Odası adına Meclis Başkanı Agah Yalgın, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, TOBB Genel Kurul Delegesi Ferhat Bilkin ve Genel Sekreter Olcay Taşlı katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Başsavcı’dan Tire Ticaret Odası’na ziyaret

Tire’den Ağrı’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, Tire Ticaret Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Yayınlanan HSK yaz kararnamesinde 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti. Bu kapsamda yeri değişen isimler arasında uzun süredir Tire Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yapan Mehdi Can da yer aldı. Mehdi Can, Tire’den Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

Atamanın ardından Tire’de bir dizi veda ziyareti gerçekleştiren Mehdi Can, Tire Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Mehdi Can’ı odada ağırlayan Başkan Delikanlı, Başsavcıya yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yazıyı Paylaş

Facebook 0