Tire Ticaret Odası’ndan İşbot’a ziyaret

Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve Meclis Üyesi Hüseyin Gülcü, oda üyesi İşbot İş Güvenliği Malzemeleri firmasını ziyaret etti.

Tire Ticaret Odası Üyesi ve aynı zamanda Tire Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve TOBB İzmir Genç Girişimcililer Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ogurlu tarafından Tire’de faaliyete geçirilen İşbot’u ziyaret eden Delikanlı ve Gülcü, Ogurlu ile sektörü konuştular.

Tire Ticaret Odası’ndan Ece Tarım’a ziyaret

Tire Ticaret Odası, üye firma Ece Tarım Makinaları’nı ziyaret etti.

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve Meclis Üyesi Hüseyin Gülcü, Tire’de faaliyet gösteren Ece Tarım Makinaları’nı ziyaret etti.

Ece ve Mehmet Özgür Öztabak çiftinin KOSGEB desteğiyle hayata geçirdiği firmayı ziyaret eden Başkan ve Meclis üyesi, firmanın faaliyetleriyle ilgili bilgi aldılar.

Tire Ticaret Odası’ndan Artco Tarım’a ziyaret

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve Meclis Üyesi Hüseyin Gülcü, üye ziyaretleri kapsamında Artco Tarım Makinaları’nı ziyaret etti.

Çağatay Duymaz ve Osman Enes Katırcı tarafından KOSGEB desteğiyle Tire’de faaliyete başlayan Artco Tarım Makinaları’nın atölyesini ziyaret eden Delikanlı ve Gülcü, işletme sahiplerinden faaliyetlerle ilgili bilgi aldılar.

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Sayın Üyemiz;

Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla, “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” bu yıl İzmir Ticaret odası ev sahipliğinde 8-9 Şubat 2021 tarihleri arasında video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecektir.

Katılım teyitleriniz için 0232 5121079 nolu telefonu arayarak veya bilgi@tireto.org.tr adresine mail atarak sağlayabilirsiniz.