Mehmet Nadir DELİKANLI

Tire Ticaret  Odasında göreve geldiğimiz günden buyana ilçemizin kalkınması ve marka ilçeler arasına girmesi ve bu markalaşmayı hem sanayi ve ticaretinde hem de sosyal yaşamında ortaya çıkarmak amacıyla yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu amacın gerçekleşmesi elbette belirli bir planlamayı ve stratejik hedefleri öncelikle tespit etmeyi, bir yol haritasının oluşturulmasını gerekli kılmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Şükrü Bahaettin OKTAV

1983 yılında İzmir ili Tire ilçesinde doğdum. İlk orta ve lise eğitimlerimi Tire’ de tamamladım. Ardından Ege Üniversitesi İ.İ.B.F. (İngilizce) İktisat bölümünü bitirerek,  OKTAV TARIM ÜRÜNLERİ İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.’ nde yönetici olarak göreve başladım. İyi Derece İngilizce,  Orta Seviyede de İspanyolca bilgim bulunmaktadır. Halen Ege İhracatçı Birlikleri EZZİB YK Üyeliğim ve Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini aktif olarak sürdürmekteyim.

Cevdet BOYACIOĞLU

31/10/1985 İzmir İli doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi mühendislik fakültesi endüstri mühendisliği mezunu olup iyi derecede ingilizce bilmekteyim. Boyacıoğulları Ömür Süt Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti.  müdürlüklük yapmaktayım. Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği  Yapmaktayım.

Ahmet YAĞCI

28/04/1974 Gökçen doğumluyum. Çukurova Üniversitesi  Ziraat Fakültesi Ziraat Mühendisliğinden mezunum. Evli 3 çocuk babasıyım. Yağcılar Tarım Zirai İlaç Gübre Besicilik ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. sahibiyim. Daha önce odamızda meslek komitesi üyesi olarak bulunmaktaydım şimdi yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekteyim.

Mehmet Ali ÖZDOĞAN

21/10/1980 İzmir ili Tire ilçesi doğumluyum. Ön Lisans mezunuyum, küçük yaşlarda ticaret hayatına başlamış ve şuan Pizza Pizza Tire Mehmet Ali Özdoğan şubesinin sahibiyim. Meclis Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

× Bize Whatsapp' dan Ulaşın!

İletişime geç

Adres: