ÖNEMLİ DUYURU (SANAYİ SİCİL BELGESİ)

6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 5’inci maddesi gereğince Sanayi Sicil Belgesi almış  olan firmalar tarafından, her takvim yılı başından itibaren ilk dört ay içerisinde bir önceki yıla ait bilgileri içeren 2018 yılı Yıllık İşletme Cetvelinin, Nisan 2019 ayı sonunu beklemeden, Bakanlığın http://sanayisicil.sanayigov.tr internet adresi ”Sanayi Sicil Bilgi Sitemi” başlıklı bölümünden elektronik ortamda verilmesi gerekmektedir. Aksi durumlarda Sanayi Sicil Kanununun ön gördüğü idari para cezası uygulanacaktır.Siz değerli üyelerimize duyrulur.

TİRE TİCARET ODASI 2019 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Tire Ticaret Odası Olağan meclis toplantısını  16.01.2019 tarihinde Meclis Başkanı Mehmet Agah YALGIN Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali ÖZDOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin OKTAV önderliğinde ve Meslek Komitesi Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı M. Agah YALGIN 2019 yılının ülkemize, üyelerimize hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Toplantıda 2019 yılında yapılacak olan faaliyetler, üyelerimizin istek ve taleplerini titiz bir çalışmayla 2019 yılı faaliyet planlarına eklenmesi hususunda görüşmelerde bulunuldu.