MARKA ŞEHİR ”TİRE” İÇİN EL ELE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 81 ilde 81 Akademik Danışman projesiyle görevlendirdiği İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü’nde tam zamanlı öğretim üyesi olan Prof. Dr. C Coşkun KÜÇÜKÖZMEN Tire Ticaret Odasının Meslek Komitesi Toplantısına katıldı. Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Mehmet Agah Yalgın ve Meslek Komitesi Başkanları öncülüğünde  Prof. Dr. Küçüközmen ile tanışma toplantısı ve 2019 yılı faaliyetleri hakkında görüşmeler yapıldı.

TİRE TİCARET ODASI’NDA VERGİ HAFTASI KUTLANDI

Tire Vergi Dairesi Müdürü Fahrettin Kul Vergi Haftası münasebetiyle Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı makamında ziyaret etti.Her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası bu yıl 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanacak.Vergi Dairesi heyeti, desteklerinden dolayı Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’ya teşekkür etti.

TİRE TİCARET ODASI İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu ‘nun ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız, Ticaret Bakanımız, Kültür ve Turizm Bakanımız, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Tarım ve Orman Bakanımız ve Diğer Bakanlıkların Bakan Yardımcılarının  katılımlarıyla “Burası Türkiye Burda İş Var”sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı da katılım sağladı.