TİRE TİCARET ODASI AYDIN TİCARET ODASININ DÜZENLEDİĞİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Aydın, İzmir, Manisa,Muğla ve Diğer İl Oda ve Borsalarının katılımıyla düzenlenen İstihdam Seferberliği 2019 Aydın İş Dünyası Buluşması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile Aydın Ticaret Odasında gerçekleştirildi.
Toplantıya Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Mehmet Agah Yalgın ve Meclis Üyesi Saadet Şengök katılım sağladılar.
Toplantıda ‘İstihdam Seferberliği 2019’ hakkında konuşmalar yapıldı.Konuşmaların ardından Aydın‘da en çok istihdam sağlayan beş firmaya plaketleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcklıoğlu, ve Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından verildi.
Aydın Ticaret Odası programının tamamlanmasının ardından Nazilli Ticaret Odası’nın açılışını da katılım sağladılar.