E-Bülten | Sayı: 3 (Mart 2022)

mart22

Sayısal Takograf kartı hizmeti artık Tire’de

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasındaki protokolden hareketle sürücü, şirket, servis ve denetim kartlarının sertifikalandırılması 2010 yılından bu yana TOBB tarafından yapılıyordu.  TOBB’dan konuyla ilgili yetki alan Tire Ticaret Odası olarak sayısal takograf kartlarının kullanıcılarına verilebilmesi konusunda hizmet vermeye başladık.  Detaylı bilgiyi odamızı ziyaret ederek ya da 232 512 10 79 – 232 512 36 73 numaralı telefonlardan arayarak ulaşabilirsiniz.

Tire Muhtarlar Derneği’nden Odamıza Ziyaret

muhtarlar-dernegi

Odamıza ziyarete gelen Muhtarlar Derneği, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Nadir DELİKANLI ile Tire’nin mahallerindeki ticaret ile ilgili sorunlar üzerine görüştüler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Nadir DELİKANLI  ile hayatımıza anlam katan , emekleri ve sevgileriyle dünyayı güzelleştiren kadın çalışanlara ziyarette bulunduk. Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Tire Ticaret Odası Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür DİNÇ’i Ziyarette Bulundu

tire-ticaret-odasi-

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Agah Yalgın, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin Oktav ve Genel Sekreter Olcay Taşlı, Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç’i makamında ziyaret etti.  Emniyet Müdürü Özgür Dinç’e Tire’deki görevinin hayırlı olmasını dileyen Ticaret Odası heyeti, çiçek takdim edip, hatıra fotoğrafı çekildiler.  Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Tire Ticaret Odası yöneticilerine teşekkür etti.