E-Bülten | Sayı: 4 (Nisan 2022)

E-BULTEN-2022

TOBB Oda – Borsa Müşterek İstişare Toplantısı Ankara’da Yapıldı 01.04.2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Müşterek İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı.​

Tire Ticaret Odası’nı  temsilen toplantıya iştirak eden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI tarafından, üyelerimizin karşılaştıkları sektörel ve bölgesel sorunlar ile çözüm önerileri dile getirildi.

TİRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN ÖZGÜR DİNÇ’İN ODAMIZA ZİYARETİ  05.04.2022

Tire İlçe Emniyet Müdürü Sn. Özgür DİNÇ Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI’ ya iadeyi ziyarette bulundu.

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SERDAR TETİK VE GÖKBERK TETİK’İ ODAMIZDA MİSAFİR ETTİK

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Odamız Avukatları Sn. Mehmet Serdar TETİK ve Gökberk TETİK’E Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Nadir DELİKANLI ve Genel Sekreterimiz Olcay TAŞLI ile birlikte kutlama ziyaretinde bulunduk.

ESNAF ODALARI ZİYARETİ 07.04.2022

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Nadir DELİKANLI Tire de bulunan Esnaf Odaları Başkanlarına ve Tire Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanına ziyaret de bulundu.

TİRE BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN SEFA YILDIRIM VE KOORDİNASYON İŞLERİ MÜDÜRÜ FATİH ALTIN’IN ODAMIZA ZİYARETİ 12.04.2022

SINIRLI SORUMLU TİRE SÜT MÜSTAHSİLLERİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ YENİ BAŞKANI’NA TEBRİK ZİYARETİ 14.04.2022

Meclis Başkanımız Mehmet Agah YALGIN, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Nadir DELİKANLI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Şükrü Bahaettin OKTAV ve Yönetim Kurulu Üyemiz Cevdet BOYACIOĞLU ile birlikte S.S Tire Süt Müstahsilleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman ÖZTÜRK’Ü ziyaret ettik.

TİRE LİNYİT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’NE ZİYARETİMİZ 14.04.2022

Tire Ticaret Odasına kaydının 69. yılını tamamlayan Tire Linyit Sanayi ve Ticaret A. Ş. Genel Müdürü Cem BAŞARAN’a Onur Plaketini Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nadir Mehmet DELİKANLI ve  Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Agah YALGIN taktim etti.

CHP İZMİR MİLLET VEKİLİ BEDRİ SERTER VE CHP TİRE İLÇE BAŞKANI NEJAT BOZKURT’UN ODAMIZA ZİYARETİ 18.04.2022

CHP İzmir Millet Vekili Sayın Bedri SERTER ve beraberindekiler Tire Ticaret Odasını ziyaret etti. Ziyarette Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI Tire’nin marka ürünleri ile ilgili yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

ÜYEMİZ AK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ TİRE ŞUBESİ’NİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDIK 21.04.2022

Üyemiz Ak Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Tire Şubesi’nin verdiği iftar yemeğine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin OKTAV ve Meclis Başkanı Mehmet Agah YALGIN katıldı.

TOBB BASIN TOPLANTISI 27.04.22

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Basın Yayın Komisyonu toplantısı çevrim içi olarak yapıldı.​​

Toplantıya, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, Komisyon Başkanı Semra Tozaraydın, Başkan Yardımcısı Ercan İhtiyar, Raportör Çetin Demirci, Sözcü Züleyda Çelebi ile üyeler Mustafa Sezer ve Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı katıldı.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. 28.04.2022

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu olarak faaliyetlerini ve projelerini Online “Olağan Genel Kurul” toplantısında paylaştı. Kahramanmaraş KGK Başkanı Nazlı Ceylan Bulduk Kurtul ve  Kahramanmaraş Mutlu Besin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Cennet Polat’ın konuk konuşmacı olarak katıldığı ve girişimcilik deneyimlerini paylaştığı toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI, KGK Tire İlçe Başkanı Saadet ŞENGÖK ve Genel Sekreter Olcay TAŞLI katıldı.