TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ HK.

“TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları” çerçevesindeTİRE TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ için ÜYE SEÇİMİ 27 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA günü saat 10.00 – 16.00 arası ODAMIZDA gerçekleşecektir.

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇMEN LİSTESİ ekte bilgilerinize sunulmuştur.

İZMİR ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUAR ZİYARETİ

Türkiye tarım sektörünün en büyük ve en önemli buluşma noktası olan ve Türk üreticilerini dünya pazarıyla buluşturan, İzmir 14. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI, Tire Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Agah YALGIN, Meclis Üyelerimiz ve Tire Ticaret Odası Üyeleri ile birlikte ziyarette bulundu.