SOMA TSO, TOBB AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI İÇİN TİRE TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Meclis Başkanı Nüvit Iğnak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrullah Çetin, Murat Suer, Damla Özlen, Soma TSO Genel Sekreteri Canan Copkıran, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Dövücü ve Kalite, Akreditasyon Sorumlusu Burçin Kaygusuzer; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon çalışmaları kapsamında Kıyaslama için Tire Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyaret ederek Tire Ticaret Odası ve Soma TSO çalışmaları İçin kıyaslamada bulundular. Odamızda Akreditasyon Sorumlusu Sibel Saldık ile TOBB Akreditasyon Çalışmaları İçin İş planı, Dış Ticaret, Performans Değerlendirme, Bilgi İşlem ve Kalite Yönetim Sistemi konularında kıyaslamaları yapıldı.

Ziyaretin sonunda Soma Ticaret ve Sanayi Odası ile Tire Ticaret Odası arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.Tire Ticaret Odası ve Soma Ticaret ve Sanayi Odası Kardeş Oda oldu.