E-Bülten | Sayı: 12 (Aralık 2022)

Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarımız üye ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyor. Ziyaret planı kapsamında SS Boğaziçi Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Bilişim Teknik Market Oto. inş. Mob. Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti, Saygın Görüşük Saygın Ticaret ile yapılan görüşmelerde faaliyetler hakkında bilgilendirme ve görüş alışverişi yapıldı.

Ege Fermente Sucukları Ali Kasap Et Ve Et Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi Alper KASAP Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Nadir DELİKANLI’ya ziyarette bulundu.

Kod-A Bilişim Şirketi Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Gürkan HOŞGÖR odamız başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI’ya ziyarette bulundu. 13.12.2022

Ramada By Wyndham Otel Tire Genel Müdürü Funda DANACI odamız başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI’ya ziyarette bulundu.

Bağımsız Denetçi ve Akademisyen Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından Ticaret ve Sanayi Odaları Organ Üyeleri Mevzuat Eğitimi gerçekleştirildi. Verdiği bilgiler için Sayın Dr. Süleyman Ruhi Aydemir’e teşekkür ederiz.

TEİRA3D şirketi kurucusu Serhat TOPALOĞLU odamız başkanı Mehmet Nadir DELİKANLI’yı ziyarette bulundu.

Engin Akalın Yapım ve Prodüksiyon Yayıncılık Ltd. Şirketi odamız başkanı Sayın Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyarette bulundu.

Lawtech Genel Müdürü Fehmi Özkaner ile Linaar Şirketi kurucusu Bilal Kulak odamız başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyarette bulundu.

Oda başkanımız Mehmet Nadir Delikanlı ilçemizde açılan Helvacı Ali Tire Şubesinin açılışına katılımda bulundu.