E-Bülten | Sayı: 32 (Eylül 2024)

Deniz Bank Tire Şubesi Müdürü Nazım Saraç’ın Odamıza Ziyareti

Deniz Bank Tire Şubesi Müdürü Nazım Saraç ile Portföy Yöneticisi İbrahim Karaman Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyarette bulundu.

Ude Eğitim Sağlık Optik İnşaat Otomotiv Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yöneticileri Ziyareti

Ude Eğitim Sağlık Optik İnşaat Otomotiv Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi yöneticileri Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyarette bulundu.

Tire Kaymakamı Vural KARAGÜL Ziyaretimiz.

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Mehmet Agah Yalgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin Oktav, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özdoğan, ve Genel Sekreter Olcay Taşlı Tire Kaymakamı Vural KARAGÜL’Ü ziyarette bulundu.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Levent Akkaya’ya Ziyarette Bulunduk.

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Mehmet Agah Yalgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin Oktav, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özdoğan, Meclis Başkanı Yardımcısı Hüseyin Gülcü, Meclis Üyelerimiz Betül Otar, Türker Peştamalcıoğlu, Kamuran Aytemür ve Genel Sekreter Olcay Taşlı Tire İlçe Emniyet Müdürü Levent Akkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN’a Ziyaret

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Meclis Başkanı Mehmet Agah Yalgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin Oktav, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özdoğan, ve Genel Sekreter Olcay Taşlı Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Tire Hanım Eli Derneği’nin açılışına katılım sağladı.

Tire Belediyesi Başkanı Hayati Okuroğlu’nun katılımıyla Meclis ve Meslek Komiteleri toplantısını gerçekleştirdik. Kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Tire İyi Parti İlçe Başkanlığı Odamıza Ziyarette Bulundu

Tire İyi Parti İlçe Başkanı Ela Ekici ,İyi Parti Tire İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Akbulut, Ahmet Kocakaya, Murat Çulcu ve Sedat Akbaş Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyarette bulundu.

Tire Kent Konseyi Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı Ziyarette Bulundu.

Tire Kent Konseyi Başkanı Orhan Albayrak, Genel Sekreter Safiye Topuz, Yürütme kurulu üyeleri Ayşegül Ece Sarayköylü, Mustafa Kolay ile Mehmet Ali Özdoğan Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı Ziyarette Bulundu.

Tire Belediyesi Spor Kulübü Sporcularımızın Odamıza Ziyareti

Tire Belediyesi Spor Kulübü sporcularımız Eylül Dalkıran, Yaren İşlek, Akilenur Yağızoğlu, Nazar Keskin, Zeynepnur Yıldız, Zeynep Sitvan ile Antrenörleri Mahmut Yılmaz, Zeynel Abidin Verberi ve Mehmet Tosun Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı’yı ziyarette bulundular.