Tire Ticaret Odası, Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne bağlı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrenci Topluluğu’nu Tire’de ağırladı. Turizm haftası ve dünya aşçılar günü sebebiyle Tire’ye gelen 60 öğrenci, Tire mutfağını ve lezzetlerini yerinde görme imkanı buldular. Öğrenciler, Salı Pazarı gezisinden sonra Sınırlı Sorumlu Tire Süt Müstahsilleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin et ve süt tesisinde süt ve et işleme hakkında bilgi sahibi oldular. Ardından Tire Gölet Restoran’a geçen öğrencilere Coğrafi İşaretli Tire Şiş Köfte ikramında bulunuldu.

KURGAN konferansına davet – 11 Aralık’ta Tire’de
Vergide yeni dönem: KURGAN konferansına ücretsiz davet – 11 Aralık’ta Tire’de Değerli Üyemiz, Vergi denetiminde oyun kurallarını değiştirecek yapay zeka tabanlı sistemler artık günlük hayatımıza





